1
Solved

Loading presets fail

On Polar Dashboard  sometimes KustomFragment fail to load presets. Seems that issue start on kustomUtil when

is = am.open(folder + "/" + file);

doesn't find the file.
If I restart the fragment the issue disappear. Is it possible to fix this issue?
I don't know.. maybe relaunch is = am.open(folder + "/" + file); if something went wrong...?

bug trace:

I/art: Do full code cache collection, code=502KB, data=447KB
I/art: After code cache collection, code=446KB, data=370KB
W/System.err: java.io.FileNotFoundException: /storage/emulated/0/Android/data/sforkwgt.genoma.kustom/cache/KustomPreviews/Google_1_4x1.kwgt (No such file or directory)
W/System.err: at java.io.FileOutputStream.open(Native Method)
W/System.err: at java.io.FileOutputStream.(FileOutputStream.java:221)
W/System.err: at java.io.FileOutputStream.(FileOutputStream.java:169)
W/System.err: at sforkwgt.genoma.kustom.kustom.KustomUtil$1.run(KustomUtil.java:113)
W/System.err: at java.lang.Thread.run(Thread.java:776)
W/System.err: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke interface method 'void java.io.Closeable.close()' on a null object reference
W/System.err: at sforkwgt.genoma.kustom.util.Utils.closeQuietly(Utils.java:20)
W/System.err: at sforkwgt.genoma.kustom.kustom.KustomUtil$1.run(KustomUtil.java:177)
W/System.err: at java.lang.Thread.run(Thread.java:776)

[ 01-01 14:40:25.203 12808:12808 I/ ]
power log dlsym ok
E/HW-JPEG-DEC: [HME_JPEG_DEC_Delete](3321): HME_JPEG_DEC_Delete: decoder_ctx=null

1 reply

1

Ciao Marco, can you please open a ticket in Polar github repo and mention "frmz" (myself)?

Done. Thank you